| BİTKİ UYGULAMA ŞEKLİ VE ZAMANI YAPRAKTAN TOPRAKTAN UYGULAMA UYGULAMA (100LT SU) (100LT SU) |
| Mandalina, Portakal, Limon, Greyfurt | 1.uygulama çiçeklenme döneminde, | 150 / 250gr | 1kg / da |
| 2.uygulama meyve tutumunda, |
| 3.uygulama hasattan gün önce yapılır. |
| Şeftali, Kayısı, Fındık, Ceviz, Nar, Elma, Kiraz, Ayva, Erik, Vişne | 1.uygulama, Damlama sulama yöntemi ile pembe tomurcuk döneminde veya çiçekler %5-10 açtığında, | 1kg / da | 1kg / da |
| 2.uygulama meyve tutumunda, | 150 / 250gr | 1kg / da |
| 3. uygulama hasattan önce uygulanır. | 1kg / da | 1kg / da |
| Üzüm, Zeytin | 1. uygulama çiçekten önce, | 150 / 250gr | 1kg / da |
| 2. uygulama çiçekten sonra, |
| 3.uygulama erken sonbaharda yapılır. |
| Pamuk | 1. uygulama bitki boyu 10-15cm olunca, | 150 / 250gr | 1kg / da |
| 2. uygulama tarak oluşumunda |
| 3. uygulama ilk kozalar oluşmaya başlayınca uygulanır. |
| Tütün | 1. uygulama bitki yastıkta iken, | 150 / 250gr | 1kg / da |
| 2.uygulama tarlaya şaşırtma yaptıktan sonra, 3.uygulama 15 gün sonra yapılır. |
| Mısır, Ayçiçeği | 1. uygulama bitki boyu 10-15cm olunca, | 150 / 250gr | 1kg / da |
| 2. uygulama 15 gün sonra, |
| Buğday, Arpa, Çeltik, Çavdar | Kardeşlenme döneminde yabancı ot ilaçları ile birlikte tek uygulama yapılır. | 150 / 250gr | 1kg / da |
| Çilek | Çiçek döneminde ilk uygulama, 15 gün aralıklarla 2. uygulama yapılır. | 150 / 250gr | 1kg / da |
| Domates, Hıyar, Biber, Dolma Biber, Patlıcan, Kabak ve Diğer Sebzeler | Fideler yastıkta iken bir teneke suya 50cc ilave edilir ve uygulanır. | 150 / 250gr | 1kg / da |
| 1. uygulama çiçeklenmeden önce yapılır ve hasat sonuna kadar 15 gün aralıklarla uygulamaya devam edilir. |
| Nohut, Mercimek, Bezelye, Bakla, Fasulye, Bamya, | Damla sulama yöntemi ile yapraklar oluştuktan sonra ilk uygulama ve 15 gün sonra 2. uygulama yapılır. | 1kg / da | 1kg / da |
| Şekerpancarı, Patates, Soğan, Sarımsak, Turp, Havuç, | Birinci çapada ilk uygulama ve 15 gün sonra 2. uygulama yapılır. | 150 / 250gr | 1kg / da |
| Karpuz, Marul, Kıvırcık, Ispanak, Lahana, Karnabahar, Pırasa, Enginar, Kereviz | 1. uygulama yapraklar oluşmaya başlayınca, ardından 15 gün sonra 2. uygulama yapılır. | 150 / 250gr | 1kg / da |